BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR BÖLÜMÜ

Tübitak 2209-A Projemiz Başarıyla Tamamlandı.

30.01.2024 15:39

2022 1. Dönem Tübitak 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında kabul edilen "Spor Bilimleri Fakültesi Öğrencilerinin İnternet Bağımlılığı Düzeyleri ile Beslenme Alışkanlıkları Arasındaki İlişkinin İncelenmesi" başlıklı proje başarı ile tamamlanmıştır. Çalışma ayrıca Uluslararası Güncel Eğitim Araştırmaları Dergisi'nde makale olarak yayınlandı.

Proje ekibinde danışman olarak yer alan Beden Eğitimi ve Spor Bölümü Araştırma Görevlisi Harun KOÇ hocamızı, Beden Eğitimi ve Spor Bölümü 3. Sınıf öğrencilerimiz Merve Ceren KILIÇPARLAR (proje yürütücüsü), Umut TOKTAŞ (araştırmacı) ve Zerya YEŞİL'i (araştırmacı) tebrik eder, eğitim hayatlarında başarılarılarının devamını dileriz.